Gå til hovedinnhold

Snart vinterferie:)

For oss vestlendinger nærmer vinterferien seg med stormskritt. Det gir lyst til å tenke hytte og interiør på fjellet igjen. For herr og fru Muffins står et besøk hos Carlsen i Dreggen på programmet denne uken. Dette med håp om å finne en lys teppe-rest - nok til å dekke behovet for teppe på to små soverom på familiehytten. For neste uke bærer det forhåpentligvis til fjells. Håper på pent vær, men klok av skade vet vi at det ikke alltid er tilfelle. Da kan det være greit å ha noen oppussings-prosjekter i bakhånd.

Litt hyttekos inspirasjon fant jeg på nettet i dag

Bildene under er fra Vestlia hotell på Geilo. Ikke akkurat hytte men liker likevel stilen. Spesielt det blå soverommet hvor muffinsparet har vært gjester en helg for en tid tilbake. Utrolig vakre blåtoner og kjempefint med det rutete stoffet på veggen. Hotellet er som tidligere nevnt innredet av Helene Hennie.Denne fargekombinasjonen er bare usannsynlig lekker og kopieres gjerne på hytte-fjellet :)

Bilde: www.vestlia.no


Kommentarer

 1. Vakker "hytte"! Du kan godt kopiere denne!!
  Takk for hyggelige kommentarer og besøk inne hos meg;))
  Jeg skal ha fri på fredag, og gleeeeeder meg til det!
  Ha en fin vinterferie;)
  klem

  SvarSlett
 2. Så mye flotte bilder :-)
  Og masse inspirasjon :-)

  Jeg har ikke vært her før :-)
  Men kommer gjerne igjen :-)

  SvarSlett
 3. Så flotte bilder:-) Kan godt ha en hytte på fjellet som er slik:-) men jeg elsker havet å trives best på Karmøy:-)

  Klem:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.