Gå til hovedinnhold

Egentlig skulle fru Muffins ha trent på jobbens treningsrom i dag. Trening i lunsjen ble til trening etter arbeidstid..Fordi frokosten som ble inntatt en mandags morgen var i minste laget  - 1 loffskive med leverpostei - og fru Muffins var istedet klar for en kantine salat sånn i 11.30 tiden Tre timer senere er fru Muffins rimelig sikker på at forkjølelsen nok har vendt tilbake for fullt...og er hun ikke egentlig litt usedvanlig tung i hodet? Nå er det jo slik at trening er ment å hjelpe tunge hoder og vonde kontorskuldre...Hmmm...tenker fru Muffins. Høres ikke ut som en dag for romaskin og kaldslig jobb-treningsrom i dyster kjeller. Høres mer ut som en dag hvor vibrasjonstrening og kanskje en massasje er tingen? For spinning orker fru Muffins ihvertfall ikke tenke på..ikke når hun har hostet hele 3 ganger i ettermiddag..

I det fru Muffins nærmer seg muffinshuset hører hun vræææælingen fra en rasende 6 åring. Som ikke vil være hjemme men ihvertfall ikke vil være med muffinsfar på fotballtrening. Den vanligvis så travle fru Muffins tilbyr seg i dag sporenstreks å ta seg av muffinsbarnet - som etter 15 minutter utenfor huset på bare sokkelesten (mens hun til naboenes store glede vræler av full hals at far skal komme tilbake) noe surmulende benker seg i sofaen...og nå rekker jo ikke fru Muffins vibrasjonstreningen heller.  De stenger jo så tidlig. Og tiden går jo så fort... I stedet tar fru Muffins seg en paracet og en cappuccino. Og treningen? Nei, den får bli i lunsjen i morgen ;)
PS! Anette Willemine har gjort meg oppmerksom på at rådet angående sølvpuss ikke er så bra da dette faktisk kan ødelegge sølvet. Fru Muffins takker for opplysningen og bringer korrigert informasjon videre til Herr Muffins. :) Takk Anette Willemine :)


Kommentarer

 1. Hehe, er det ikke sånn enkelte dager bare er da, tro? ;) Hihi!

  Bedre lykke neste gang- spinningen kan vente! ;)

  Fin blogg!! Gleder meg til å se mer til deg :)
  Legger meg til som følger så jeg finner tilbake igjen til deg ;)

  Ha en skjønn mandag!

  Klemmer

  SvarSlett
 2. Nei, trene kan man sannelig gjøre i morgen :) Kos deg med kaffen

  SvarSlett
 3. Ja, ja, det er kanskje greit å skyve treningsøktene litt forran seg?
  En sånn rask sølvpuss skader ikke en gang i blant vil jeg tro!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.