Gå til hovedinnhold

Estetikk i første etasje

Fru Muffins kokebok- prosjekt nærmer seg slutten. Utgangspunktet var en begredelig kjøkkenhylle som så slik ut:




Målet var å oppnå en følelse av estetikk også i kjøkkenhyllen. 


En tur innom Panduro Hobby resulterte i innkjøp av fine Tilda-stoffer i ulike farger



Og Ta-da!!!



Full make-over i kjøkkenhyllens første etasje :) De andre hyllene har også fått seg en liten rydderunde uten at de trenger å være med på bildet av den grunn ;)

Nå synes dere kanskje at dette ikke var noe særlig å vise frem.. For en hjemmeværende interiørinteressert frue er nok 8 kokebøker noe som fikses mellom frokost og formiddagsmat.
Fulltidsarbeidende fru Muffins er på sin side er umåtelig stolt over å i det hele tatt kommet i land med et prosjekt i denne kategorien. Ikke helt ferdig enda, men gårsdagen fikk noen uventede hendelser slik at resten av boksamlingen får vente med å få nye "klær"

Har også et (ikke le) lite kunstprosjekt på gang...kanskje det havner her på bloggen dersom det ikke ser for komisk ut da.. ;)



Kommentarer

  1. Ser bra ut :)
    God ide! Hilsen Grete

    SvarSlett
  2. Ser jo kjempe bra ut ! Så smart!

    Klem:-)

    SvarSlett
  3. Det derre var ingen dum ide...

    Likte stoffene! Har selv vært og kjøpt lignende stoffer hos Panduro.

    Ligger meg til som følger jeg, slik at jeg kan kikke inn til deg senere

    Ha en fin kveld!

    SvarSlett
  4. Hei igjen :)
    Så bra at du likte bloggen min :D
    Flaskene er kjøpt hos Åhlens, meiner dei heiter Muji?! Ha ein flott dag! Hilsen Grete

    SvarSlett
  5. Slett ikke dummen å vise frem det der. Har begynt på nye trekk til glorete bøker- prosjekt jeg også. Går saaakte men sikkert fremover. Lekre stoffer. Tror jeg må kjøpe noen av dem.Tenkte å ha puter i romantiske pastellfarger i sommer.
    Klemz!

    SvarSlett
  6. Det ble jo skikkelig flott og ryddig med nye trekk til bøkene dine :-)
    Riktig så vårlige farger også :-)
    Klem fra Rita

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.

Drømmen ble virkelighet

Omsider ble drømmen om et nytt kjøkken virkelighet.  ☺☺☺ Vi er nesten i mål med prosjektet men en feil ved benkeplaten som er laget av Silestone har gjort at vi måtte re bestille denne. Ventetiden er mange uker. Det gjør at vi heller ikke får satt på endestykket av benkeplaten. Men vi begynner å få et inntrykk av hvordan ferdig løsning blir.  Snøhvit benkeplate i Silestone. Gardinene er fra Ralph Lauren og kjøpt på Finn.no Selv om det ferdige resultatet ikke er på plass enda er det deilig å slippe å leve på en byggeplass. Kan poste noen bilder fra perioden helt uten kjøkken en annen dag.